Före-bilder tagna

publicerat i Allmänt, Fitnessfighten, Hälsa, Träning;
Jahopp. Då har man tagit steget med att fotografera sig själv i enbart trosor och sportbh. Dessa fantastiska före-bilder som jag om lite drygt en månad förhoppningsvis kan se tillbaka på och skratta gott åt. Man känner sig verkligen on top of the world när man ska stå helt avslappnat och bara låta fläbbet hänga när man tar dessa före-bilder. 
Oavsett vad så är det nu gjort och jag längtar faktiskt tills det att den här fighten drar igång. 

Den faktiska vikten.

publicerat i

Nu har jag vägt mig igen. Läste någonstans att det är på morgonen man ska väga sig. Ingen jättestor skillnad men idag visade vågen på 78 kg. Det är fortfarande en sisådär 18-20 kg mer än vad jag vill väga.

Att se den jävla sanningen i vitögat.

publicerat i Allmänt;
När jag vägde 46 kg kände jag mig obekväm och tjock.
När jag vägde 50 kg kände jag mig obekväm och tjock.
När jag vägde 55 kg kände jag mig obekväm och tjock.
När jag vägde 63 kg kände jag mig obekväm och tjock.
När jag nu vägde mig ville jag till en början bara ta livet av mig.
Den klassiska "hur i hela helvetet har jag kunnat låta det gå så långt" ekade i huvudet.
79 kg.
Det är min startvikt.
Mitt slutgiltiga mål är att komma under 60-strecket.
Det kan dröja.
Det kommer att dröja.
Men på måndag börjar den långa resan neråt.
För nu får det vara nog på tjockisfasonerna. 
 

13 dagar kvar

publicerat i Allmänt, Fitnessfighten, Hälsa, Träning;
Tiden tickar och det blir allt färre och färre dagar tills det är dags att dra igång. Idag är första dagen jag inte enbart känner mig peppad inför den 1a april. Främst är det funderingar kring om jag kommer klara det och om jag har den självdisciplinen som krävs för att sköta kosten och träna en timme varje dag som spökar. Det är klart att jag kommer att klara det. Det gäller bara att hitta lite jävlar anamma och så kör man bara. Men tvivel har väl alla till och från. Idag är en sån dag. Men nåde mig själv om jag inte genomför det här! *hytter med näven*
För att ytterligare motivera mig själv tittar på jag på tidigare Fitnessfighten-deltagares resultatbilder och då väcks suget igen. Ja jävlar. Kan ni, då kan jag också!
 

16 dagar kvar tills startskottet går!

publicerat i Allmänt;
Jag har tidigare haft ett flertal olika bloggar där jag har skrivit om allt och ingenting. Det mesta har varit dagboksbloggande. Den första april påbörjas en ny omgång av Fitnessfighten och då ska jag delta. Tanken med den här bloggen är att ni ska kunna följa mig i min kamp mot latheten under april månad.
Så här till en början blir det mest uppvärmning i form av att jag skriver lite allmänt om tankar och farhågor kring mitt deltagande i Fitnessfighten. Självklart kommer det att dyka upp ett och annat dagboksinlägg också men huvudsyftet med bloggen är att min kommande utmaning i form av deltagande i Fitnessfighten ska dokumenteras och kunna följas av andra som kanske funderat på att delta eller andra som tidigare har deltagit och kan komma med goda råd och glada tillrop? Vad vet jag.
Jag kanske inte ens kommer så långt att bloggen överlever. Jag kanske har lessnat om ett tag igen. Men jag gillar att skriva och det här känns som ett alldeles alldeles ypperligt forum för det.